DagBog for 17.06.04 - 23:24af Michael @ Lagos, Portugal
Torsdag d. 17. Juni 2004 (Lagos, Portugal)

Da Landsholdet er udrejst til satellithotel i Porto, måtte vi se os lidt omkring - som de turister vi endnu ikke havde været...

Idag valgte vi at besøge, det de i gamle dage kaldte "Verdens Ende". Det skyldes, at dengang Amerika var uopdaget, troede man at dette var stedet, hvor Verden endte. Står man og kigger ud over vandet ved "Verdens ende" kan man egentlig godt forstå, at de troede dette.

Fra Lagos midtby til "Verdens Ende" var der kun omkring 30 minutters kørsel - det var egentlig ikke så meget? ;) Hehe!

Inden man nåede helt derud, lå der en kæmpe mæssig lagune med dertil hørende perfekt strand. Vi måtte jo lige stoppe, og som billederne beviser, var det VIRKELIG et besøg værd. Vandet var lidt koldt (22-24 grader), men utrolig dejligt afkølende. Selvom temperaturen falder omkring 10 grader fra Lagos Midtby til "Verdens Ende" var det stadig varmt derude, ca. 26 grader.

Vi kørte dernæst helt ud til "Verdens Ende", som er det mest syd-vestlige punkt i Europa. Det havde flere portugisere udnyttet, og valgt at opstille en masse boder m.m., hvor man både kunne købe pirat-sweatere (hmm??, ja sweatere) og Bratwurst... PERFEKT, SOM HJEMME. Efter et nærmere kig på det enorme fyrtårn, som kan ses 90KM væk - gik turen hjem igen.

På vejen hjem lagde vi lige vejen forbi et stort "Modela" shoppingcenter, hvor vi bla. handlede lidt gaver til familien hjemme :)

Dagbog over turen til Portugal
Her vil jeg hver dag, hvis muligt skrive
om min Portugaltur sammen med landsholdet:: Privat ::