DagBog for 11.06.04 - 11:39af Michael @ Algarve, Portugal
Mandag d. 7 Juni (Algarve, Portugal)

Dagen startede brat, da vækkeuret ringede kl. 04:30. En halv time senere, skulle vi køre mod lufthavnen i Lissabon, hvor Mikkel skulle flyve hjem til Danmark. Lissabon ligger ca. 2-3 timers kørsel fra hotellet (alt efter trafik). Med lidt hjælp fra den forvirrede navigationsdame, fandt vi lufthavnen kl. 07:30, og trafikken var begyndt at tage til.

Mikkel blev sat af og turen gik hjem. Man undrer sig tit over, hvad hastighedsbegrænsningen er hernede, idet man tit og ofte bliver overhalet af Politibiler, som mindst kører 150-160 uden udrykning. Gennemsnits farten på motorvejen er HELT klart omkring de 140km/t, og i den fart kører 2yota'en kun 450km på en tank :D hehe.

Jeg landede på hotellet kl. 10:30, og nu skulle jeg slappe lidt af. Der gik dog ikke langt tid før DBU's trup gik igang med deres forberedelser, så jeg tilbød min hjælp til at klare nogle af tingene.

Ca. kl. 14:30 ankom landsholdet med kæmpe politieskorte. Der var vel omkring 10 motorcykler, samt 4-5 biler til at beskytte dem. Alt foregik selvfølgelig med udrykning :) Der gik ikke langt tid, før computercaféen var indtaget og alle maskiner optaget.

Resten af aftenen gik med at hjælpe med PC'erne, og snakke med de gamle bekendtskaber.

Tirsdag d. 8. Juni (Algarve, Portugal)

Der var nu lagt op til et par afslapningsdage inden Mette ankommer til Portugal, så jeg begyndte at indlede en hverdag, hvor jeg skulle ha' timerne til at gå uden selskab af Mikkel.

De efterfølgende dage, gik med at vågne kl. 08:30. Dernæst ned og spise et overdådigt morgenmåltid (Omelet, paninibrød, melon og friskpresset juice.). Dernæst med den bærbare ned i computerlokalet og arbejde trådløst en 3-5 timer, mens jeg hjælper med diverse problemer. Dernæst slappe lidt af på værelset med en film el.lign. og så ned og spise aftensmad. Aftenen går som regel med at spille unreal tournament med landsholdet, eller spille kort og se film :-) Til gengæld går tiden ekstremt hurtigt om aftenen, og pludselig siger kl. 02:00.

Fredag d. 11. Juni 2004 (Algarve, Portugal)

Igår blev jeg udstyret med fuldt landsholds outfit, således jeg kan færdes og ses som en del af landsholdstruppen. Det var en dejlig addition til det allerede flotte tøj fra Sport-direct. Så går der endnu længere tid, før jeg skal vaske :-)

Spillerne har fri idag, hvorfor der er meget liv på hotellet. Allerede fra morgenstunden blev der spillet Unreal og surfet TV-AVISEN, så jeg måtte se mig tvunget til at spille Unreal fra kl. 08:30 .. HEHE! Dirty job, but someones gotta do it.

Aftenen igår, blev ligeledes brugt på at skrive første af flere artikler til TDC's intranet. Dette blev gjort i aften skumringen på værelsets altan. Hurra for centrino teknologi, endelig en bærbar som holder mere end 40minutter på et batteri. Det eneste der virkelig stinker ved dette hotel, er der mulighed for internet på værelset. Den findes simpelthen ikke, og de kigger mærkeligt på os, når vi nævner det. Flere af DBU's stabmedlemmer, har prøvet at presse dette igennem - men uden held.

Dagbog over turen til Portugal
Her vil jeg hver dag, hvis muligt skrive
om min Portugaltur sammen med landsholdet:: Privat ::