DagBog for 07.06.04 - 14:00af Michael @ Algarve, Portugal
Fredag d. 4. Juni 2004 - fortsat.

Efter en prægtig middag på hotellet, hvor buffeten var rigtig god, vinen smagte af rævepis, kom hotelmanager'en ud til os. Han fortalte, at udstyret var ankommet, og de ville køre til bagdøren med pallerne. Vi hoppede i kælderne med det samme, hvor 2 gutter stod klar med den første palle. Selve indgangen lå kun 5 meter fra "Sala Portimão" (Portimao salen), hvor caféen skulle opsættes. Det var nærmest perfekt. Vi fik hurtigt tømt de første par paller, og kom nu til pallerne med stålbordene på. De vejede godt og vel 250 KG pr stk, og var derfor ikke lige til at tømme. De 2 chauførere kiggede sig lidt omkring og pillede så hurtigt geræktet ned, således vi kunne køre pallerne op. De blev nu kørt direkte ind i lokalet, hvor de skulle benyttes. Virkelig god service, og MEGET MEGET lettere end vi havde forventet. Nu satte vi ellers igang... og med fuld tryk på, kunne vi kl. 04:30 om natten, konstatere at caféen var velfungerende, bortset fra en defekt switch.

Lørdag d. 5. Juni 2004 (Algarve, Portugal)

Igen vågnede vi kl. 08:30 (altså.. 4 timer efter vi gik i seng) for at nå at få det prægtige morgenbord. Vi opdagede dog, at vi kunne ha' brugt et par timers søvn mere, men det måtte jo vente. Vi måtte nu ud og finde en ny switch et sted, og efter 2 forgæves forsøg i Portimao by, fandt vi et indkøbscenter - hvor vi til overpris fik anskaffet os en 8 ports switch. Vi måtte jo, ved samme lejlighed lige checke dagligvarer priserne ud... så vi fandt hurtigt spiritus afdelingen, hvor vi til vores glæde kunne se at en 70cl smirnoff kun kostede 45 kroner. Vi skyndte os at købe en flaske imiteret baileys, så vi kunne fejre opsætningen / planlægningen af em-turen med måde om aftenen.

Den nyindkøbte switch løste alle vores problemer, så vi fik det hele til at køre upåklageligt. Det var dejligt. Dog er deres internetforbindelser utrolig ringe, og efter hvad vi har kunne regne ud - er vi blevet udstyret med en 1024/256 forbindelse, istedet for den 2048/512 som de lovede os. Nuvel, lidt har vel også ret.

Eftersom det er lørdag, og vi reelt har fri ( HEHEH ) ville vi afprøve swimmingpoolen. Vi daffede derned over middag, og blev liggende til sen eftermiddag. Poolen er gigantisk, og er udstyret med poolboys - som sørger for håndklæder og drinks, så der mangler ikke noget. hmmm.. jow, det skulle da lige være solcreme på mine ben. Da jeg kom op om aftenen, opdagede jeg, at mine ben var ILDRØDE og ikke klar på mere sol. Mikkel havde formået at brænde den del af ryggen han IKKE kunne nå med cremen, så han var også rimelig stegt.. hehe! Istedet for at spendere dyre summer på hotellets buffet, dragede vi til Lagos by for at finde en god restaurant. Desværre endte det med, at vi vendte bilen, idet den by kun var udstyret med skaldyrs-restauranter, som ikke faldt i hverken Mikkels eller min smag. Portimao by var tilgengæld spækket med flotte restauranter, og et utrollig aften/natteliv. Vi fandt en fin restaurant med udsigt over stranden, hvor vi fik en strålende middag til under halv pris af, hvad vi gav for gårsdagens buffet.. skræmmende, vi fik nemlig tournedoer :-)

Tilbage på hotellet, fik vi knappet vores indkøbte Baileys op - og fik smagt på sagerne. Det endte med, at vi 1 flaske bailey og et par heineken senere, havde fået snakket om en masse, og slappet godt af. Klokken var desværre også løbet af med os, så vi kunne igen se os selv gå i seng langt efter midnat.

Søndag d. 6. Juni (Algarve, Portugal)

Søndagen gik i stille og roligt tempo, med trimning af internetcaféen samt oprydning. Vi vidste jo, at landsholdet skulle ankomme mandag middag, så alt skulle stå klart. Mikkel fik arbejdet lidt på sin bikinilinje ved poolen, mens jeg ømmede mine ben foran computerne. Om aftenen gik det igen imod Portimao, hvor vi fandt en rigtig god italiensk restaurant, hvor vi endnu engang spiste MERE, men for mindre penge end dagen før. Når man først har betalt 170,- for et par sandwiches på vores hotel, så bliver man imponeret, når man dagen efter kan spise 2 mennesker, 2 menuer + drikkevarer for samme pris :-)

Vi regnede også med, at vi skulle tidligt i seng - men da restauranten var meget hyggelig, blev den først 23:30 da vi kom tilbage til hotellet. Her skulle vi afslutte Mikkels besøg med en BROKS i hotellets bar, efter 5 dage med meget slid og lidt søvn. Vi kom i seng kl. 00:00, og skulle op igen kl. 04:00 for at køre afsted mod Lissabon lufthavn, hvor Mikkel skulle flyve 09:30.

Dagbog over turen til Portugal
Her vil jeg hver dag, hvis muligt skrive
om min Portugaltur sammen med landsholdet:: Privat ::