DagBog for 04.06.04 - 18:53af Michael @ Algarve, Portugal
3. Juni 2004 (København, Portugal)

Kl. 04:00 ringede vækkeuret, og jeg skulle op i Hvalsø. Efter meget besvær, fik jeg pakket alt grejet sammen (Thx og np, Mette ;>) og stuvet ud i bilen. Turen gik i lynhast til lufthavnen, da man jo som altid, skal være forsinket til en så vigtig afgang. Flyet afgik planmæssigt kl. 06:55, og jeg landede kl. 09:05 (lokaltid) i Lissabon, Portugal. Herefter, skulle jeg fordrive ca. 12 timer i lufthavnen, inden Mikkel var færdig med at sælge Medarbejderbredbånd, og kunne rejse til Portugal.

Tiden gik langsomt, men ved at spille Solitaire og Jawbreaker på en IPAQ i 4½ time, gik dagen egentlig rimelig godt. Der var jo også udsigt til forårsklædte portugisiske KOSTE, som hjalp på humøret. Pludselig fik en SMS fra Mikkel kl 21:35, om at han var landet - så endelig var der lys for enden at tunnelen. Vi fik hilst og hentet den flotte udlejningsskøjte, en Toyota Avensis 1 komma DØD, med ALT i udstyr. Den fik de obligatoriske udlejnings-tæsk på motorvejen, så den ved hvem der kører.

Kl. 00:30 ankom vi til Hotellet, dog ikke helt uden held. Vi er nemlig blevet udstyret med en flot IPAQ med navigationsanlæg, som skulle vise os vejen i Portugal. Problemet var blot, at den ikke kendte vejene (hMM!!??) dernede, så den kunne faktisk kun vejlede os på de store hovedveje/byer. Vi kører med fuld knald i mørket på, det vi tror er den rigtige vej (en 16 km lang vej, der strækker sig mellem Lagos og Portimao), da vi pludselig ser et reklameskilt for Hotel kæden, Le Meridien (der hvor vi skal bo). Vi bliver dog enige om at vi er kørt for langt, og vil tjept i mørket lave en uvending på den lidt smalle vej. Mikkel kaster den lige ind i en indkørsel på venstre side af vejen, og pludselig (mens vi griner GALT) opdager vi, at det faktisk er indgangen til hotellet, som mikkel er ved at vende i :-) !!!! Enormt sjovt, og en KENDE/KNIVSPIDS heldigt :DD.

Vi får checket os ind på det virkelig luksuriøse hotel, og smider udlejningsskøjten på første parket foran hotellet... vi er vel VIPs???!! Vi får heldigvis et gavekort til en stor kold fadbamse, som vi vælger at udnytte med det samme (kl. er nu 02:30). Man sover nu godt på en lille øl.

4. Juni 2004 (Algarve, Portugal)

Morgendagen starter kl. 08:30 med endnu en kold fadbamse.. HOV!!!! jeg mener et dejligt varmt karbad, hvor vandet dog har en vis mystisk farve.. nemlig sort. Det skal man lige vænne sig til, men det er så også ca. det eneste minus ved det flotte værelse. dog er pornofilmene ikke gratis). Vi bevæger os ned i morgenbuffeten hvor der venter os et pragtigt syn af alverdens mad. Der stod bla. en halvtyk dame og lavede omeletter ON THE FLY - samt alt hvad hjertet kunne begære at frisk frugt, juice, brød osv osv.

Vi vælger at spise ude, hvor vi kan nyde vores mad i ca. 25 graders varme og solskin. Vi kan køre en vis larm bag ryggen på os, hvor Mikkel lige checker at det er en gartner, der er ved at finpudse Tee sted Nr. 1 på Championship banen. Vi er faktisk kun ca. 10 skridt fra første hul :-). Vi tænkte, at vi hellere måtte udnytte situationen og bragede derefter ud og tog et par blærerøvs-billeder på mobilen, som straks blev sendt til alle som IKKE kom med på turen :-). For at give en geografisk idé om hvordan det hele hænger sammen, ligger Tee sted nr 1 til venstre for restauranten og den enorme pool ligger til højre for restauranten.... alt inden for 10 skridt ;).

Vi vidste at de 6 paller med udstyr, først ville komme over middag - hvorfor vi valgte at smutte ud og give udlejningsbilen een over nakken. Da jeg i næste uge, skal bo i Lagos i 1 uges tid, tænkte vi - at vi hellere måtte checke hvad det var for noget. Efter en enorm omvej, grundet manglende hjælp fra Frøken mokke-Navigation, fandt vi endelig Lagos. Byen er egentlig ikke ret stor, men har en prægtig lystbåde havn, og er en enorm hyggelig by med en fantatisk strand, med bla. mulighed for at bade i en lagune (se billederne - i øvrigt en fantatisk ZOOM funtion på det kamera.. tænk at jeg kunne tage et så klart billede af en portugisisk kvinde hele 100m væk, bag en busk :D). På vejen hjem, fandt vi den rigtige vej, så vi afkortede turen med ca. 15 minutter (udturen tog vel ca. 20 min), så vi valgte at drøne forbi hotellet igen, og videre til Portimao, som ligger direkte modsat af Lagos. Denne by er tilgengæld rigtig stor, og igen.. en enorm havn og endnu vildere både. Frokosten skulle fixes på McDonalds, hvor skøgen ikke fattede at tage kreditkort, hvorfor Mikkel sponsorede denne middag (LÆSTE I DET??).

Det var nu tid, at komme tilbage til hotellet og tage imod udstyret. Vi kom tilbage, og der var intet kommet. Jeg valgte så lige at checke med den danske transpotør omkring vores aftale, og han fortalte at varene var blevet leveret i går aftes i Lissabon. Vi kunne derfor forvente dem anytime, men hvis vi ville dobbeltchecke kunne vi kontakte den lokale speditør, HUGO (HEHE.. ??) - som jeg straks ringede til. Han fattede ca. bjælde, og var ikke til megen hjælp. Dog havde han, dagen før, aftalt med Salgschefen på vores hotel, at han bare kunne komme med udstyret på mandag.. "Det var da intet problem...". Da vi hørte dette, fik Hugo et par verbale håndmadder på det eneste engelsk alle kan snakke, nemlig bandeordene. Han fattede budskabet, og lovede at ringe tilbage til mig snarest med en løsning. Da vi efter 10 minutter ved fodsjopperi i Poolen, gik tilbage til receptionen for at checke op på vores nu funktionelle internetforbindelse, fortalte de at han havde ringet. De vil nu komme med udstyret i aften kl. 22, hvor vi selv i cikadernes larm, skal bære det igennem hele hotellet :-) Nuvel, vi ser om det lykkedes... nu er det ihvertfald snart tid til aftenbuffet og en enkelt heineken på altanen. Vi følger trop i morgen :-)

Dagbog over turen til Portugal
Her vil jeg hver dag, hvis muligt skrive
om min Portugaltur sammen med landsholdet:: Privat ::