DagBog for 29.05.02 - 01:11af Michael @ Namhae, Korea
Vi vågnede sent og begyndte at pakke kufferten, idet vi skulle flytte ud på spillernes hotel i dag. Vi mødtes i receptionen, hvor vi skulle tage taxa ind til Namhae Island.

Efter lidt tid kom taxa’en, som var en frisk fyr. Da han hørte vi var danskere – troede han med det samme at vi var på landsholdet, og nærmest gik helt amok. Vi lod ham blive i troen. Da vi nærmede os Namhae Island, gjorde han pludselig stop ved broen over til øen – og signalerede med hænderne, at vi skulle tage billeder. Vi hoppede ud af taxa’en , efter ham – han låste bilen og vi gik op på broen.

Vi fik taget nogle muntre billeder på broen, både sammen med ham og alene. Meget frisk fyr. Lars valgte at gå over broen, mens jeg kørte med over i taxaen, for at mødtes på den anden side.

Da jeg kom over, måtte vi jo vente lidt på Lars – og chaufføren bød mig på kaffe fra en gammel automat, selvom jeg ikke er den store kaffeelsker, var det næsten synd at sige nej til det tilbud. Jeg fik et kort af en politibetjent, efter at chaufføren, havde snakket med ham. Han havde sikkert sagt vi var fra lansholdet :-) – alle folk virkede pludselig så MEGET venlige.

Efter lidt tid, da Lars var kommet over broen, bedrog vi os af sted igen. Dog kun for at køre omkring 5km. Så skulle chaufføren lige tisse, og vi måtte pænt vente på hans toiletbesøg. Vi kom endelig frem, og vi betalte chaufføren for den fine turist tur, han havde givet – han var taknemmelig.

Vi checkede ind ved skranken – for blot at finde ud af at de ikke havde flere alm. Værelser. Vi fik tilbudt en suite hver, som vi jo med et smil på læben, var tvunget til at bo i :-).

Vi kom op på værelserne, som var MEGET nye – alt lugter af lim og nye møbler. Men ellers meget flotte – dog mangler der stadig lidt lamper m.m. Værelserne er MEGET store, men dog lidt kliniske pga. lyset. Jeg har en flot udsigt over vandet, og ned til 20-30 hårdtarbejdende koreanere – som hårdt slider for at høste deres utallige mængder hvidløg.

Efter lidt tid på værelset – skulle vi på arbejde i caféen. Ned og forberede den første chatsession. Vores generelprøve blev udført mens landsholdet var til aftentræning – så vi kunne lige nå at gennemgå det hele.

Vi spiste sammen med holdet, ved deres MEGET flotte buffet, som er en blanding af både danske og koreanske retter – meget elegant.

Da klokken slog 21:00 lokaltid – gik chatsessionen i gang – med lidt startvanskeligheder, fik vi endelig gang i det – og det forløb perfekt. Undervejs i chatten med Helveg og M. Jørgensen, havde vi store grineture – pga. de mange sjove og underlige spørgsmål som kommer fra folk – dog tog de det meget fint, og svarede utroligt ærligt og ud af posen.

Efter chatten med Helveg og M. Jørgensen var færdig, skulle Lars og jeg arbejde videre – vi havde en artikel som skulle skrives til Boomtown’s VM Side – så den fik vi færdiggjort, og vendte i seng ved 02:00 tiden.

Jeg uploader billeder i galleriet inden længe :-)

Relaterede sider: http://korea.fog-online.dk/korea_galleri.php

Dagbog over turen til Korea
Her vil jeg hver dag, hvis muligt skrive
om min Koreatur sammen med landsholdet:: Privat ::