DagBog for 27.05.02 - 17:01af Michael @ Jinju in Korea
Vi stod op kl. 7, og gik i bad – checkede mail m.m. Vi gik ned i coffeeshop og fik kaffe – men nåede ikke morgenmad, da vores taxa kom.

I hoppede ind, og vi kørte til Namhae Island. Med Døden som chauffør, tog det kun ca. 1 time at køre turen, selvom der vist nok var omkring 80km. Han kunne dog kun finde til Namhae øen, derfra måtte vi gætte en masse. Da vi kørte fra fastlandet til Namhae, kørte vi af en bro lidt mindre en lillebæltsbroen! Den var DÆKKET af danske flag og store bannere der skrev (vist nok): WE WISH DENMARK A WINNER AT WORLD CUP. De havde ikk lige haft tid til at skaffe en tolk inden de skrev det, men hva fanden.. oss kun nogle store enorme bannere der er hele byen rundt J

Vi kom frem til at smukt og VirKELIG stort hotel ca. 15 km inde på øen! Det var enormt, og HELT nybygget – faktisk så manglede der stadig mange ting, såsom vand i poolen – net på tennisbanen m.m. Men VIRKELIG flot, og mmaaaange mennesker arbejdede der.

Vi mødtes af et dejligt syn! Nemlig vores flotte Maersk container, vi sendte af sted d. 17 Marts fra Vedvæk i DK. Den stod dog på en oldgammel Lastbil – således vi ikke kunne læsse den af. Derfor måtte vi finde alternative metoder…

Nå, i gang måtte vi jo alligevel! Vi fik fat i ca. 5-6 koreanere – som MEGET flittigt hjalp os – og med tegnsprog m.m. – fik vi sgu omtider læsset møget af. Vi havde sat os en deadline kl. 17, da det var der det danske landshold ville ankomme! Fra starten af vidste vi ikke om vi ville bruge begge cafeer på dette hotel, eller der hvor journalisterne bor (vores.. ) – så chaufføren af lastbilen med containeren ventede bare, og hjalp til med at tømme container. ET MEGET hårdtarbejdende og hjælpsomt folk.

Vi fik sat begge cafeer op, og blev lige nøjagtigt færdig. Vi gik ned til velkomst ceremonien, der var planlagt til det danske landshold – der var mødt ca. 500 koreanere op, med danske bluser, hvorpå der stod: DK - WE SUPPORT DENMARK. Meget meget meget griner – de indlærte hurtigt et par danske sange, af en tolk, og gik ellers lystigt i gang med synge dem J de sang fra ca. 1 time før danskere ankom til ca. 1½ time efter!! MAX entusiastiske. OLÉEEE OLÉEEEE OLÈEE, DANISH IS THE CHAMPIONS J meget – griner.. de fatter ikke hvad de synger, men det gør det MEGET for at glæde os..

Vi fik sat live i cafeen , og landsholdet aftentrænede – dernæst var der fuldt hus på cafeen, fra kl. 19:30, indtil vi kørte kl . ca. 21.15 J

Vi fik stor ros for vores arbejde, og de værdsatte VIRKELIG at have noget at lave – da det hotel jo ikke var helt udbygget endnu. En hård dag med massere af strenge udfordringer.

Nu har jeg lige spist min ham & cheese sandwich, jeg bestilte via Roomservice J meget sjovt.. og lidt kongeligt – i hvert fald for mit tilfælde.

Vejret i dag: 25-30 grader – skyfrit og flot.

Linket viser det hotel de danske spillere bor på - et KÆMPE område med ALT.

Relaterede sider: http://www.nsfh.co.kr/

Dagbog over turen til Korea
Her vil jeg hver dag, hvis muligt skrive
om min Koreatur sammen med landsholdet:: Privat ::