DagBog for 07.06.02 - 04:54af Michael @ Namhae, Korea
Tja, de sidste par dage har været stille og rolige, derfor ikke den store aktivitet i dagbogen!

Igår var vi til Danmark - Senegal kampen, som jo forløb sig til et 1-1 ! Ret heldigt for danskere, vil jeg mene! Med ret ukoncentreret spil, fik vi mange gange lavet forkerte afleveringer m.m.!

Men men... jeg har dog aldrig oplevet en varme som den! Vi havde temperaturer der nærmede sig 40 grader i skyggen! Hvis man sad i solen, kunne sveden drive af een, uden man rørte sig! Varmen var som en mur, og til tider følte man at man ikke kunne trække vejret! Meget ulækkert !!

Stadion var VÆLDIGT flot, og helt nyt! Der blev taget mange billeder af os - da det er sjældent man ser blege danskere på de egne :-).

Vi blev også medtaget til et interview til en spansk tv-station, hvor vi lavede støj og sang roligansange bag intervieweren! :) MEGET fedt!!

På vejen hjem, havde vi besluttet at nu skulle vi have McDonalds :) da vi for første gang havde set een da vi kørte derind. Vi fik chaufføren til at stoppe, og ind gik vi. WOW, næsten som en rigtig McD hjemme i DK... hov, vent? det står jo på koreansk! Vi pegede og lavede tegnsprog, og det endte med hun kom ned med 8 colaer, og een bakke proppet med burgere :-) !! Vi viftede 4 af colaerne væk, og gik igang! (de har nogle sjove burgere dernede...) Lidt efter gik vi mætte og velfornøjet væk, og fortsatte turen hjem! Ca. 2 timer efter, var vi på hotellet, og turen gik direkte i seng!!

Godnat :-)

Relaterede sider: http://korea.fog-online.dk/korea_galleri.php

Dagbog over turen til Korea
Her vil jeg hver dag, hvis muligt skrive
om min Koreatur sammen med landsholdet:: Privat ::